Herfst Gehaktbrood

Lekker met een kruidige zuurkool stamppot.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng het half-om-half gehakt met de Binding Vero, World Spice Blend – Latin America Huacatay-Mirasol en water.
2. Vorm het gehaktbrood naar wens en bestrijk met de World Grill – Cielo Rosso.
3. Paneer het gehaktbrood aan de bovenkant met de gekibbelde ui
4. Decoreer met de prei en tijm.

Ingrediënten

– 1kg Half om half gehakt
– 30g Verstegen Budget Binding Vero 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 30g [I] Verstegen World Spice Blend Latin America huacatay-mirasol 1500 g kuipje
– 50g Water
– 10g Verstegen World Grill Cielo Rosso 2,5 LT kan (Artikelnr. 310103)
– 100g Verstegen Uiensnippers gekibbeld 1-3 mm 510 GRM pot (Artikelnr. 104174)
– 1piece Prei
– 5g Verse tijm