Het assortiment - Verstegen Professional

Pure en rijke smaken

Specerijen zoals sereh, chili, rode pepers, tamarinde, laos, koriander, koenjit en salamblad worden door de vijzel samengebracht tot pure en rijke smaken. De ingrediënten, bereidingswijzen en het gebruik van de vijzel variëren per land. Bij Kumar’s houden we die verschillende tradities in ere. Dat proef je terug in ons gevarieerde assortiment.

Curries en Bumbu's

Een curry paste (of Indonisch: Bumbu) is de samenstelling van verse ingrediënten die worden gevijzeld tot een pasta. Je kunt de curry pastes gebruiken voor het maken van authentieke gerechten die langzaam worden gestoofd. De Kumar's curries & bumbu's zijn daarnaast ook op andere manieren te gebruiken als culinaire smaakmaker.

Wokpastes

In tegenstelling tot een woksaus, die je op het laatste moment toevoegt aan een wokgerecht, helpt een wokpaste je bij de basis. Je gebruikt onze wokpaste als marinade of voegt deze direct toe bij het verhitten van je hoofdingrediënt zoals vlees(vervangers), kip of vis.

Curry Sauces

In tegenstelling tot curries & bumbu’s die een traditionele, maar langere bereidingstijd hebben (door het stoven), zijn onze curry sauces d e oplossing wanneer tijd schaars is. Verhit vlees(vervangers) en groenten, vul aan met de ready-to-heat curry sauce en presenteer binnen 5 minuten een heerlijk currygerecht aan je gast. Uitermate geschikt voor front-cooking bereidingen!

Stir-fry Sauces

De ideale partner voor snelle bereidingen en front-cooking in de wok zijn de nieuwe stir-fry sauces. Nog sneller dan bij de curry sauces maak je met de stir-fry sauces een perfect Aziatisch wokgerecht in 3 minuten.