Najaarsinspiratie van Verstegen - Verstegen Professional

Een najaar vol inspiratie

De lange avonden van het najaar zijn hét moment van het jaar om samen te genieten aan een tafel vol warmte, aandacht en luxe. De combinaties van goede structuren in een gerecht, zorgen dat de beste smaken en ingrediënten nog beter tot hun recht komen.

Een tafel vol... smaak en beleving

Slimme smaken en vernieuwende recepten

Verstegen inspireert met authentieke smaken en slimme, originele, margerijke en verrassende recepten die inspelen op de trends van nu. Trends als betaalbare luxe, gerechten om te delen en de interesse in exotische keukens van over de hele wereld. Zodat jouw klanten uit kunnen pakken met een tafel vol met het mooiste ambacht van jouw hand en zij het échte najaarsgevoel kunnen delen.

Een tafel vol...

Maak jouw producten onweerstaanbaar krokant met Crispy Breadings

Met de nieuwe, knapperige Crispy Breadings van Verstegen transformeer je in een handomdraai een mooi recept tot een verrassende schnitzel, veka of maaltijd. De grove flakes met de hartige, trendy smaken Cheese and Onion, Asian en Spicy Tomato zijn heerlijk om een traditionele schnitzel een twist te geven. Of gebruik ze over (vegetarische) maaltijden die een beetje structuur kunnen gebruiken, zoals pasta’s of stamppotten. Daarnaast zijn ze perfect als smaakvolle en superknapperige paneer voor een bijzondere Veka met vlees of vis.

Lees meer

Het Crispy Breadings assortiment

Download onze gratis najaarbrochureLees meer over onze Crispy Breadings en bijpassende recepten in onze gratis brochure.