Aardappelgratin burger

Gerechten zonder vlees zijn nog nooit zo populair geweest. Vegetarische gerechten voor op de BBQ mogen dan ook niet ontbreken in dit BBQ-seizoen. Maak bijvoorbeeld eens een aardappelgratin burger. Deze burger is gevuld met kaas en slagroom en breng je op smaak met de Kruidenmix Peru en de World Grill - Fuego Peru.

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Plaats de kant-en-klare aardappelgratin in een mengkom.
  2. Voeg de Vega binding mix, de geraspte kaas, de slagroom en de Kruidenmix Peru toe en meng dit goed.
  3. Stans burgers van gewenst formaat en laat 3 uur opstijven.
  4. Gaar de burgers op 150 °C in de heteluchtoven voor 6 minuten en strijk af met de World Grill – Fuego Peru.

Ingrediënten

– 1 kg aardappelgratin kant-en-klaar
– 150 g Vega binding mix
– 100 g geraspte kaas (jong)
– 60 ml slagroom
– 20 g Kruidenmix Peru
– 50 g World Grill – Fuego Peru