Asian American burger

Burger van een bagel met hamburger van rundergehakt met Spicemix del Mondo - Chimichurri. Serveer deze Asian/American burger met één van onze Connoisseur sauzen, zoals de Asian Bun & Barbecue sauce of de American Grill & Burger sauce. Ideaal voor fijnproevers!

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Voeg 20 gram Spicemix del Mondo – Chimichurri bij het rundergehakt meng goed door en vorm hier burgers van. Doe de overige Spicemix del Mondo – Chimichurri bij de roomkaas en roer glad.
  2. Snijd de gamba’s open als een vlinder, maar niet helemaal los. Plet de gamba’s per 2 tussen vetvrij papier, maak mooi rond met een behulp van een steker en vries de gamba’s licht aan.
  3. Snijd de zoete aardappel grove brunoise en rooster in een hete oven. Snijd de avocado in parten en grill kort. Snijd de tomaat in plakken, de ui in ringen, ontdooi de edamame bonen en was de little gem.
  4. Bak de bagels en grill de burgers naar wens en bak de geplette gamba’s krokant. Bouw de burger op met alle ingrediënten en maak af met de Connoisseur Asian Bun & Barbecue sauce (art.nr. 1029301.

Bereidingsadvies:
Varieer qua saus eens met de Connoisseur Asian Black Pepper sauce (art.nr. n477501) of de Connoisseur American Grill & Burger sauce (art.nr. 1029101)

Serveertip:
Serveer met zoet zure groente apart voor een extra Oosterse smaakbeleving.

Ingrediënten

– 6 bake-off bagels
– 1 kg rundergehakt
– 30 g Spicemix del Mondo – Chimichurri
– 100 g verse roomkaas
– 2 little gems
– 1 rode ui
– 2 tomaten
– 1 zoete aardappel
– 100 g nacho chips
Connoisseur Asian Bun & Barbecue sauce, naar smaak
– 1 avocado
– 8 schoongemaakte gamba’s
– 100 g edamame boontjes
– 50 g zeewier chips