Asperges Koken Traditioneel

Asperges met Hollandaisesaus is de perfecte combinatie.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1.
Leg de asperges naast elkaar en snijd de onderkant op gelijke lengte af.
2. Doe de schillen en afgesneden stukjes asperge in een pan met koud water en het Zeezout en breng dit aan de kook.

3. Laat dit 15 minuten trekken en passeer door een zeef.
4. Voeg de specerijen toe en breng aan de kook.
5. Zet de asperges in een pan met de kop naar boven en giet de hete aspergebouillon erbij tot net onder de koppen.
6. Dek de koppen af met een vochtige doek.
7. Breng de asperges aan de kook en laat 5 minuten (afhankelijk van de dikte) koken.
8. Laat dit afkoelen in de pan.

Ingrediënten

– 1000g Asperges geschild
– 5g Verstegen zeezout 1100 g pot (Artikelnr. 578074)
– 2 Verstegen Pure Foelie heel 165 g pot (Artikelnr. 073274)
– 4 Verstegen Pure Laurierblad heel 35 g pot (Artikelnr. 083674)
– 2g Verstegen Pure peper wit muntok gestampt 625 g pot (Artikelnr. 094074)
– Verstegen Hollandaisesaus 875 ML (Artikelnr. 437810)