Aziatische runderstoofpot

Serveer de runderstoofpot met jasmijnrijst en zoetzure roerbak groenten.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de riblappen in dobbelstenen.
2. Meng de Chinese Five Spices Mix met de Binding ds. Kruid hier de riblappen mee.
3. Snijd de ui en paprika in gewenste vorm en meng met de riblappen.
4. Voeg de Asian Black Pepper sauce toe, plaats in de vacuumkookzak en vacumeer.
5. Gaar de runderstoofpot in de stomer op 85 graden voor 3,5-4 uur.
6. Voeg voor het presenteren de hele cherry tomaatjes toe.
7. Garneer met gesneden bosui.
8. Warm de runderstoofpot op laag vuur op.

Ingrediënten

– 1kg Runder riblappen
– 100g Uien
– Paprika (geel)
– 150g Cherry tomaatjes
– 6g Verstegen Chinese Five Spice Mix – 425 g pot (Artikelnr. 194574)
– 15g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 400ml Verstegen Asian Black Pepper Sauce 875 ml fles (Artikelnr. 477501)
– 1 Vacuumkookzak