Boeuf du Provence

Serveer de Boeuf du Provence met een stamppot rucola.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Schil de winterpeen, was de prei en snijd samen met de winterpeen in grove stukken.
2. Meng in een bak de Binding DS, Sous Videmix Bruin en World Spice Blend Arabic Kaneel-Venkel.
3. Vermeng het vlees met de aangemaakte kruidenmix. Voeg de groente toe.
4. Vouw de rand van de vacuumkookzak om, doe het vlees, groente en saus Provencaal België in de vacuumkookzak en vacumeer.
5. Gaar de stoofschotel sous vide op 85 graden Celsius gedurende 4 uur en koel terug.

Ingrediënten

– 1kg Runder Poulet
– 250g spekblokjes (gerookt)
– 200g Zongedroogde tomaat
– 400g Winterpeen
– 250g Prei
– 20g Verstegen World Spice Blend Arabic kaneel-venkel 1750 g kuipje (Artikelnr. 025801)
– 30g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 30g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 1l Verstegen saus Provençaal België 2700 g emmer (Artikelnr. 452602)
– 1piece Vacuumkookzak