Boneless ribs

Serveer samen met aardappelgratin en koolsla.

  • Aantal Personen: 8
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de procureur in de breedte zodat er mooie langwerpige procureur lappen ontstaan
2. Marineer de lappen procureur met de Marinade – Western en trek dit vacuüm. Laat dit minimaal 6 uur intrekken.
3. Gaar de procureur lappen vacuüm in een stoom oven van 85 graden Celsius gedurende 3 uur.
4. Laat afkoelen, plaats de Bamboostick Gunshaped in de zijkant van de procureur lappen zodat er imitatie botjes ontstaan, en verdeel Kruidenmix voor Spareribs over de procureur lappen.
5. Glaze de spareribs af met de Pulled Pork sauce.

Ingrediënten

– 1kg Procureur z/b
– 25g Verstegen kruidenmix voor sparerib 1500 g kuipje (Artikelnr. 254501)
– 150g Verstegen Pure marinade western 2500 g can (Artikelnr. 130402)
– 100g Verstegen saus voor pulled pork 875 ML fles (Artikelnr. 027410)
– 20piece [I] Verstegen Bamboosticks gunshaped