Burger variaties

Met dit recept bieden we 3 verschillende bereidingen voor het maken van een burger. Ook alle benodigdheden heb je direct bij de hand. Heb je het product niet op voorraad? Haal deze dan met één klik in huis door de producten te bestellen in onze webshop.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Maal de rundersnippers door de 3mm plaat.
  2. Voeg de Mix voor Hamburger Compleet OF de Fresh Paste Hamburger toe.
  3. Meng tot dit goed verdeeld is en draai nogmaals door de 3mm plaat.
  4. Vorm het deeg tot burgers van circa 100 gram.

Bereiding voor een Argentijnse Burger: Smeer de burgers aan 1 kant licht in met de World Grill – Argentina Fire.

Bereiding voor een French Burger: Smeer de de burgers aan 1 kant licht in met de World Grill – French Garden.

Bereiding voor een Cheesy Burger: Vorm 2 dunne burgers van 50 gram, leg hier tussen een opgevouwen plakje kaas en stempel de burgers na. Dip de rand door de Schnitzelmix Gouda.

Bereidadvies

Bak of grill de burgers in circa 4-8 minuten gaar.

Ingrediënten

– 1 kg rundersnippers 80/20
– 60 g Fresh Paste Hamburger
– 50 g Mix voor Hamburger Compleet
World Grill – Argentina Fire
Schnitzelmix Gouda
World Grill – French Garden
– kaas (plakken)