Cajun Crab Cakes

Deze Cajun Crab Cakes zijn lekker als voorgerecht, op een salade of als hapje. Serveer met Verstegen Salsa Cajun Sauce (Artikelnr. 116003)

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de lente ui in schuine ringen, hak de platte peterselie fijn en klop het ei los.
2. Snijd de surimi krabsticks fijn, meng met de aardappelpuree, gesneden lente ui, gesnipperde rode ui, peterselie, los geklopt ei en World Grill Cajun Louisiana.
3. Laat het beslag 30 minuten rusten in de koelkast en vorm Crab Cakes in het gewenste gewicht.
4. Bestuif de Crab Cakes met patent bloem en bak ze in olijfolie op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

– 3 Lente-ui / Bosui
– 25g Peterselie (plat)
– 1 Eieren
– 450g Surimi krabsticks
– 300g Aardappelpuree
– Patent Bloem
– 50g Rode ui (fijn gesnipperd)
– 60g Verstegen World Grill Cajun louisiana PURE 2,5 l can – Verstegen Pure (Artikelnr. 1112002)
– Olijfolie