Cajunburger

Cajunburger

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snipper 100 gram rode ui, snijd de groene paprika in brunoise en hak de selderij fijn.
  2. Meng de gesneden groenten door het rundergehakt, voeg 15 gram Cajun Blend toe en vorm 4 hamburgers.
  3. Meng de mayonaise met de Guilt Free Tomato Ketchup en breng op smaak met 5 gram Cajun Blend.
  4. Bak de Italiaanse bollen af, snijd door midden en grill de binnenzijde.
  5. Grill de hamburgers naar wens.
  6. Snijd de tomaat, avocado en augurk in plakjes en de overgebleven ui in ringen,
  7. Besmeer de onderste zijde van de Italiaanse bol met de Cajun mayonaise, plaats hier de rucola op en verdeel de rest van de gesneden ingrediënten en de gegrilde hamburger hierop.
  8. Plaats de Cheddar op de hamburger en eindig met de bovenkant van de Italiaanse bol.

Ingrediënten

– 500 g rundergehakt
– 200 g rode ui
– 100 g paprika (groen)
– 20 g Cajun Blend
– 5 g blad selderij
– 4 stuks Italiaanse bol
– 80 g mayonaise
– 40 g Guilt Free Tomato Ketchup
– 40 g rucola
– 1 stuk avocado
– 2 stuks tomaat
– 2 stuks augurk
– 100 g cheddar