Canadese gehakt muffins

Serveer de gehakt muffins in cupcake vormpjes.

  • Aantal Personen: 8
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng het gehakt met de Cajun Blend en Binding Vero.
2. Portioneer balletjes van ca. 100 gram.
3. Wikkel om elk balletje een plakje ontbijtspek.
4. Decoreer de bovenkant af met de Uiensnippers (gekibbeld).
5. Gaar de Canadese gehakt muffins in een oven van 180 graden Celcius gedurende 15 minuten.

Ingrediënten

– 1kg Half om half gehakt
– 20g Verstegen Cajun Blend 1500 g kuipje (Artikelnr. 412002)
– 30g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 20g Verstegen Uiensnippers gekibbeld 1-3 mm 510 GRM pot (Artikelnr. 104174)
– 8piece Ontbijtspek (plakken)