Dirty rice cajun

Voeg voor extra pit Verstegen Chili gemalen toe (artikelnr. 066581).

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vis, Vlees

Bereidingswijze

1. Haal de vulling uit de chorizo worst en gooi de darm weg. Snijd de ui, paprika en bleekselderij in brunoise. Snijd de knoflook fijn en de bos ui in ringen.
2. Bak de chorizo vulling in olijfolie in een stoofpan gaar.
3. Voeg de ui, paprika en bleekselderij toe en bak kort mee.

4. Voeg de knoflook en Cajun Blend toe en bak kort mee.
5. Voeg de rijst, laurier en gevogelte bouillon toe en stoof met het deksel op de pan de rijst gaar.
6. Voeg de gamba’s en bosui toe als de rijst gaar is en de bouillon verdampt.
7. Gaar de gamba’s en serveer de dirty rice cajun.

Ingrediënten

– 300g Verse Chorizo (heel)
– 250g Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– 100g Uien
– 100g Paprika (rood)
– 100g Bleekselderij
– 100g Lente-ui / Bosui
– 2piece Knoflook tenen
– 300g Rijst (basmati)
– 17g Verstegen Cajun Blend 1500 g kuipje (Artikelnr. 412002)
– 1l Bouillon (gevogelte)
– 1piece Verstegen Pure Laurierblad heel 35 g pot (Artikelnr. 083674)
– 20g Olijfolie