EK kipspies

Serveer de EK spies met Piri Piri Saus.

  • Aantal Personen: 30
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendij in blokjes. Maak de batter aan door het 320 ml water te shaken met 1 zakje Batter & Shake.
2. Meng de batter met de kippendijblokjes.
3. Paneer de kippendijblokjes met de Schnitzelmix – Caribisch.
4. Rijg de Caribische kippendijblokjes op een Bamboostick gunshaped.
5. Bak de EK kipspies in boter of olie in 5-6 minuten gaar.

Ingrediënten

– 5kg Kippendij z/b/m/v
– 320ml Water
– 80g Verstegen Batter & Shake 80 g hoesje (Artikelnr. 735701)
– Verstegen Schnitzelmix caribisch 3 kg emmer (Artikelnr. 1038603)
– [I] Verstegen Bamboosticks gunshaped
– Verstegen Piri Piri saus 2700 g (Artikelnr. 445603)