Winkelwagen overzicht
U heeft geen producten in uw winkelwagen
0 Product(en) in winkelwagenWinkelwagen subtotaal: € 0,-
Serveer de EK spies met Piri Piri Saus.
Verstegen producten:
1. Snijd de kippendij in blokjes. Maak de batter aan door het 320 ml water te shaken met 1 zakje Batter & Shake.
2. Meng de batter met de kippendijblokjes.
3. Paneer de kippendijblokjes met de Schnitzelmix - Caribisch.
4. Rijg de Caribische kippendijblokjes op een Bamboostick gunshaped.
5. Bak de EK kipspies in boter of olie in 5-6 minuten gaar.
- 5kg Kippendij z/b/m/v
- 320ml Water
- 80g Verstegen Batter & Shake 80 g hoesje (Artikelnr. 735701)
- Verstegen Schnitzelmix caribisch 3 kg emmer (Artikelnr. 1038603)
- [I] Verstegen Bamboosticks gunshaped
- Verstegen Piri Piri saus 2700 g (Artikelnr. 445603)