Sous-vide gegaard zuurvlees, zet een ouderwets lekker gerecht op tafel
  • Space
Space

Sous-vide gegaard zuurvlees

Serveer het gegaarde zuurvlees met aardappelen of geef het een wereldse draai door een ander bijgerecht te kiezen.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de sukade in porties van ca. 50 gram
2. Snijd de ui in halve ringen.
3. Vermeng de World Spice Blend Mediteranean met de Binding DS en kruid hier de sukade mee.
4. Voeg de ui, appelstroop, balsamico azijn en de Balsamic-Thyme sauce toe en meng grondig.
5. Vul de vacuum kookzak met het zuurvlees.
6. Vacumeer en gaar voor 150 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
7. Koel snel terug.

Ingrediënten

- 500 g Balsamic-Thyme sauce (art. nr. 415502)
- 15 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
- 20 g World Spice Mediteranean (art. nr. 026401)
- 1 kg Rundersukade
- 50 g Appelstroop
- 300 g  Ui
- 25 g Balsamico azijn
- 1 st  Vacuum kookzak