Sous-vide gegaarde wildpeper, recept voor een heerlijke wildstoofpot
  • Space
Space

Sous-vide gegaarde wildpeper

Sous-vide gegaarde wildpeper met Grand Veneur Saus. Deze kant-en-klare donkerbruine, heldere saus is naast wild geschikt voor meerdere vleessoorten.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd het wildpoulet in blokjes.
2. Snijd de ui, paprika in blokjes, de wortel in plakken en meng door het wildpoulet.
3. Meng de Kruidenmix voor Wild met de Binding DS en Sous-vide mix Bruin en kruid hier de wildpoulet mee.
4. Vermeng de Grand Veneur saus met de Gourmet Wildpeper saus.
5. Voeg de groenten en de saus toe aan de wildpoulet en meng grondig.
6. Vul de vacuüm kookzak met de Wildpeper.
7. Vacumeer en gaar voor 120 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
8. Koel snel terug.

Ingrediënten

- 250 g Grand Veneur saus (art. nr. 450402)
- 250 g Gourmet Wildpeper saus (art. nr. 130302)
- 15 g Kruidenmix voor Wild
- 10 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
- 10 g Sous-vide mix Bruin (art. nr. 317674)
- 1 kg Wildpoulet
- 100 g Ui
- 150 g Wortel
- 100 g Paprika
- 1 st Vacuüm kookzak