Gevulde forel - Verstegen Professional
  • Space
Space

Gevulde forel

De culturen van Peru vind je terug in de Latijnse-Amerikaanse BBQ- inspiratie van dit jaar. Deze gevulde forel van de BBQ breng je op smaak met de heerlijke World Spice Blend - Latin America, waarmee je je direct in Zuid-Amerika waant. De gevulde forel kan goed gecombineerd worden met de Connoisseur Chimichurri sauce.

  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze


  1. Beleg de binnenzijde van de forel met plakjes tomaat en blaadjes spinazie.

  2. Knoop de gevulde forel op met Katoenkoord - Rood/Wit.

  3. Bestrooi de buitenzijde van de forel met de World Spice Blend - Latin America.

  4. Gaar de gevulde forel rustig in de oven of afgesloten op de barbecue.


Saus-combinatietip: Connoisseur Chimichurri Sauce

Ingrediënten

- 5 stuks forel
- tomaat in plakjes
- bladspinazie (vers)
- Word Spice Blend - Latin America

Benodigdheden

Katoenkoord - Rood/Wit