Gevulde forel

De culturen van Peru vind je terug in de Latijnse-Amerikaanse BBQ- inspiratie van dit jaar. Deze gevulde forel van de BBQ breng je op smaak met de heerlijke World Spice Blend - Latin America, waarmee je je direct in Zuid-Amerika waant. De gevulde forel kan goed gecombineerd worden met de Connoisseur Chimichurri sauce.

  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

  1. Beleg de binnenzijde van de forel met plakjes tomaat en blaadjes spinazie.
  2. Knoop de gevulde forel op met Katoenkoord – Rood/Wit.
  3. Bestrooi de buitenzijde van de forel met de World Spice Blend – Latin America.
  4. Gaar de gevulde forel rustig in de oven of afgesloten op de barbecue.

Saus-combinatietip: Connoisseur Chimichurri Sauce

Ingrediënten

– 5 stuks forel
– tomaat in plakjes
– bladspinazie (vers)
Word Spice Blend – Latin America

Benodigdheden

Katoenkoord – Rood/Wit