Gevulde kalfslende steak - Verstegen Professional
  • Space
Space

Gevulde kalfslende steak

De ontwikkeling van het bewuster kiezen voor kwaliteit vertaalt zich ook door naar de BBQ. Deze kalfslendes zijn gevuld met brie en gemarineerd met de World Grill - Basic Seasalt & Lampong pepper. Bovendien zijn ze gegarneerd met de Middle East - Gamsa Medina voor een heerlijke smaak die je helemaal naar de Marokkaanse keuken brengt.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Snijd steaks van de zijlende à 150 gram en snijd tot 3/4 in.

  2. Vul de steaks met 20 gram brie en zet vast met een Bamboostick gunshaped.

  3. Marineer de gevulde kalfslende met de World Grill Basic -  Seasalt & Lampong Pepper en garneer af met de Middle East - Gamsa Medina.

Ingrediënten

- 1 kg kalfszijlende
- 200 g brie
- 80 g World Grill - Basic Seasalt & Lampong Pepper
- Middle East - Gamsa Medina

Benodigdheden

6 Bamboosticks gunshaped (art.nr. 420101)