Griekse stifado

Griekse Stifado

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd de riblappen in dobbelstenen, meng met de World Grill – Greek Passion en bak kort aan.
  2. Blus af met de rode wijn en voeg het water en de Gekruide Tomatensaus toe.
  3. Na anderhalf uur de tomaten, olijven en kriel toevoegen.
  4. Tijdens het serveren de feta over de stifado verkruimelen.
  5. Verwarm de stifado gedurende 8 minuten op 600 watt in de magnetron. Of verwarm de stifado in een pan op laag vuur

Serveertip
Serveer de stifado met orzo op smaak gemaakt met Spicemix del Mondo – Sirtaki.

Ingrediënten

– 5 kg runderriblappen
– 200 g World Grill – Greek Passion
– 750 g Gekruide Tomatensaus
– 1000 ml rode wijn
– 500 ml water
– 500 g zongedroogde tomaat
– 500 g olijven zwart
– 350 g krieltjes (voorgekookt)
– 200 g feta kaas