Hertenstoof

De herfst is het seizoen om deze heerlijke hertenstoof op het menu te zetten. Deze variant met kastanjechampignons, flespompoen en cranberry's is op smaak gebracht met de Verstegen Middle East specerijenmengeling Likama Hloa.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon en snijd brunoise.
  2. Meng de Verstegen Middle East – Likama Hloa met het hertenpoulet.
  3. Bak het poulet en voeg de groenten toe.
  4. Blus het geheel af met de bouillon en jachtsaus.
  5. Rasp de sinaasappel en voeg deze toe, gebruik ook het sap.
  6. Voeg de rozijnen en cranberries toe.
  7. Laat dit 3 uur stoven.
  8. Maak het bord op.

Ingrediënten

– 1,5 kg hertenpoulet
– 1 flespompoen
– 250 g kastanje champignons
– 2 rode uien
– 1 teen knoflook
– 150 g cranberries
– 5 dl wildsaus
– 5 dl wildbouillon
– 1 sinaasappel
Verstegen Middle East – Likama Hloa