Warm de Italiaanse wokreepjes op in de magnetron.
1. Snijd de procureur in reepjes en kruid met de Provençaalse kruiden en eventueel het zout. Kook de pasta beetgaar.
2. Snijd de lente-ui in ringen en de rest van de groente in grove stukken
3. Bak de procureur reepjes snel aan in een wok en voeg alle groente behalve de lente-ui toe.
4. Bak alles nog 4-5 minuten en voeg de Italiaanse Woksaus toe. Breng aan de kook en koel terug.
5. Verdeel het gerecht op een schaal en bestrooi met de lente-ui.
– 500g Procureur z/b
– 200g Pasta (naar keuze)
– 55 Verstegen Provencaalse Kruiden 300 g pot (Artikelnr. 029774)
– Zout (naar smaak)
– 1 Courgette (groen)
– 1 Paprika (kleur naar keuze)
– 1 Rode ui
– 8 Groene asperge
– 2 Tomaat
– 2 Lente-ui / Bosui
– 250ml Verstegen woksaus Italiaanse 2700 g emmer (Artikelnr. 359302)