Italiaanse wokreepjes

Warm de Italiaanse wokreepjes op in de magnetron.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de procureur in reepjes en kruid met de Provençaalse kruiden en eventueel het zout. Kook de pasta beetgaar.
2. Snijd de lente-ui in ringen en de rest van de groente in grove stukken
3. Bak de procureur reepjes snel aan in een wok en voeg alle groente behalve de lente-ui toe.
4. Bak alles nog 4-5 minuten en voeg de Italiaanse Woksaus toe. Breng aan de kook en koel terug.
5. Verdeel het gerecht op een schaal en bestrooi met de lente-ui.

Ingrediënten

– 500g Procureur z/b
– 200g Pasta (naar keuze)
– 55 Verstegen Provencaalse Kruiden 300 g pot (Artikelnr. 029774)
– Zout (naar smaak)
– 1 Courgette (groen)
– 1 Paprika (kleur naar keuze)
– 1 Rode ui
– 8 Groene asperge
– 2 Tomaat
– 2 Lente-ui / Bosui
– 250ml Verstegen woksaus Italiaanse 2700 g emmer (Artikelnr. 359302)