Kabeljauw |Gamba Ovenschaaltje met Nantuasaus

Varieer met verschillende vissoorten en groenten.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de kabeljauw in plakken van 50 gram.
2. Druk de helft van de plakken kabeljauw in de Spicemix del Mondo Mediterrané.
3. Snijd de gamba’s open als een vlinder.
4. Verdeel de Verstegen Nantuasaus over de aluminium ovenschaaltjes.
5. Snijd de rode ui in ringen, de tomaat in plakken, snijd 2 centimeter van de onderkant van de groene asperges en snijd in drieën.
6. Leg om en om een stukje kabeljauw, tomaat, rode ui ringen, gamba en groene asperge in het aluminium ovenschaaltje en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn.

Ingrediënten

– 300g Kabeljauw (filet)
– 6 Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– 1 Tomaat
– 4 Groene asperge
– Rode ui
– Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane 175 g (Artikelnr: 582981)
– 300ml Verstegen Nantuasaus 3000 ml doos – Verstegen Classic (Artikelnr. 428105)
– 2 Alu ovenschaaltje