Kalfssukade

Lekker bij rauwe andijvie stamppot.

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de vliezen van de sukade en laat de vetkap zitten.
2. Meng de Middle East – Lhatria Fasia met de Binding ds en het keukenzout en kruid de kalfssukade hiermee.
3. Vouw de randen van de vacuumkookzak om, doe de gekruide kalfssukade erin, voeg de Balsamico Tijmsaus toe en vacumeer.
4. Gaar de kalfssukade sous-vide op 75 graden Celsius gedurende 12 uur.
5. Koel de kalfssukade zo snel mogelijk terug.
6. Verwarm de kalfssucade in de vacuumkookzak of bak krokant in een beetje olie.

Ingrediënten

– 1kg Kalfssukade
– 20g Verstegen Lhatria Fasia 200 gram jar (Artikelnr. 822681)
– 500g Verstegen Saus Balsamico Tijm 2700 ML emmer (Artikelnr. 415502)
– 8g Keukenzout
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1piece Rolladenet
– 1piece Vacuumkookzak