Kartoffel salades

Met dit recept kun je 3 verschillende aardappel salades maken. Met de verschillende World Grills kun je eenvoudig een uitgesproken smaak aan een gerecht geven. Neem voor de aardappel salade bijvoorbeeld een Mexicaanse smaak met de World Grill - Mexican Madness.

  • Categorieën: Vegetarisch, Vlees

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels en snijd deze in blokjes van circa 1 cm. Gaar de aardappelblokjes tot ze beetgaar zijn en koel ze vervolgens terug.
  2. Snipper de augurk en Amsterdamse ui.
  3. Vermeng de gesnipperde augurk, Amsterdamse ui, aardappelblokjes, veronaise, keukenzout, Bieslookringen gesneden en Peper Zwart Lampong gemalen met elkaar.
  4. Presenteer naar wens.

Bereiding voor een Boeren Kartoffel Salade: Voeg per basis receptuur 100 gram gesneden geblancheerde sperziebonen toe samen met 30 gram World Grill – Moutarda.

Bereiding voor een Pittige Kartoffel Salade: Voeg per basis receptuur 100 gram krokant gebakken spekblokjes toe samen met 25 gram World Grill – Mexican Madness.

Ingrediënten

– 600 g aardappels
– 250 g veronaise
– 50 g augurk
– 75 g Amsterdamse ui
– 5 g Bieslookringen gesneden
– 5 g keukenzout
Peper Zwart Lampong
– 30 g World Grill – Moutarda
– 100 g gesneden sperziebonen (geblancheerd)
– 25 g World Grill – Mexican Madness
– 100 g spekblokjes (krokant gebakken)