Kipmuffin

De culturen van Peru vind je terug in de Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie van dit jaar. De eenpersoons aluminium bakjes zet je op de BBQ en je hebt er verder geen omkijken naar. Deze Peruaans gekruide kipmuffins bevatten heerlijke kruiden en specerijen die je naar Zuid-Amerika brengen. Ze zijn eenvoudig te bereiden. Serveer de muffins met de Connoisseur Salsa cajun sauce.

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

  1. Kruid de kippendijen aan de binnenzijde met de Spicemix del Mondo – Piri Piri.
  2. Marineer de buitenzijde van de gekruide kippendijen met de Marinade – Western.
  3. Vouw de gekruide en gemarineerde kippendij dubbel en plaats deze in het aluminium bakje.

Saus-combinatietip: Connoisseur Salsa cajun

Ingrediënten

– 1 kg kippendijen (zonder been)
– 20 g Spicemix del Mondo – Piri Piri
– 100 g Marinade – Western
– aluminium bakje (1 persoons)