Kiprollade met speculaas

Lekker als begeleidend vlees bij een kruidige hete bliksem.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Schroot de kippendijen door de wolf zonder mes en plaat.
2. Meng de kippendijen met de Mix voor Speculaas en Selecta tot voldoende binding.
3. Per 500 gram afstoppen in het rolladenet. Lak de rollades af met de World Grill – Dutch Classic.
4. Gaar de kippendij af in de oven op 160 graden tot een kerntemperatuur van 73 graden.

Ingrediënten

– 1kg Kippendij z/b/m/v
– 2g Verstegen Pure mix voor speculaas 430 g pot (Artikelnr. 036574)
– 20g Verstegen Selecta Pure 2000 g kuipje (Artikelnr. 667301)
– 50g Verstegen World Grill Dutch classic 2,5 LT can (Artikelnr. 449702)
– Rolladenet