Kleurige aardappel salade

Lekkere salade voor bij de BBQ. Voeg voor de variatie eens wat sinaasappel partjes toe.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Kook beide aardappelsoorten in de schil beetgaar.
2. Schil de gekookte aardappels en snijd ze in blokjes van 1 bij 1 cm.
3. Bak de spekblokjes krokant.
4. Meng de aardappelbokjes met de krokant gebakken spekjes en uitgelekte kappertjes.
5. Meng de Tropical Saus erdoor.
6. Garneer de salade af met tuinkers.

Ingrediënten

– 400g Roseval aardappelen
– 400g Truffel aardappel
– 100g spekblokjes (gerookt)
– Tuinkers
– 50g [I] Verstegen Kappertjes 700 g
– 200g Verstegen saus tropical 2700 g emmer (Artikelnr. 411702)