Loaded fries van zoete aardappel met Brulsaus - Verstegen Professional
  • Space
Space

Loaded fries van zoete aardappel met Brulsaus

Dit fastfoodgerecht bestaat uit frieten met verschillende toppings. In dit geval is het een plateau met zoete aardappel waar je toppings als stoofvlees, appel compote, uitgebakken spek en lente uitjes bij kunt serveren. De Oranje Brulsaus maakt het gerecht af met zijn frisse smaak en kleur.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Snijd de zoete aardappel in frieten. Frituur de zoete aardappel frieten en bestrooi ze met Kruidenmix Cajun (met zout).

  2. Maak een plank op met de zoete aardappel friet en toppings als stoofvlees, appel compote, uitgebakken spek en lente ui in ringetjes.

  3. Serveer de loaded fries met Oranje Brulsaus.

Ingrediënten

- Zoete aardappel
- Kruidenmix Cajun (met zout)
- Stoofvlees
- Appel compote
- Uitgebakken spek
- Lente ui
- Oranje Brulsaus