Loaded rucola stamppot Italian

Vervang voor een vegetarische stamppot de mortadella door vegetarische spekblokjes.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de courgette in blokjes en bak kort. Snijd de mortadella in reepjes. Laat de gedroogde tomaten heel.
2. Meng de rucola, courgette, mortadella en gedroogde tomaten door de aardappelpuree.
3. Snijd de rode ui in ringen en garneer hier de stamppot mee.
4. Verwarm de stamppot en serveer met de Loaded topping Italian.

Ingrediënten

– 1000g Aardappelpuree
– 1 Courgette (groen)
– 100g Zongedroogde tomaat
– 250g Rucola
– 100g Mortadella (gesneden plakjes)
– 10g Verstegen Kruidenmix voor Stamppot 650 g (Artikelnr: 618374)
– 1 Rode ui
– 150g Verstegen Loaded topping Italian 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1120803)