Loaded zoete aardappel stamppot Mexican

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Kook de zoete aardappels en stamp tot puree. Kook de melk, los de boter erin op en voeg bij de zoete aardappelpuree. Breng op smaak met de Kruidenmix voor Pulled Pork smoked paprika.
2. Snijd de koriander en jalapeno ringen fijn en meng samen met de groente en gerookte kipblokjes door de zoete aardappelpuree.
3. Decoreer de stamppot met de Loaded Topping Mexican en geraspte Cheddar.

Ingrediënten

– 1000g Aardappel (zoet)
– 20g Roomboter
– 40g Halfvolle Melk
– 150g Kidney bonen (blik)
– 100g Mais (blik)
– 250g Paprika blokjes (gemengd)
– 5g Koriander vers
– 200g Gerookte Kipfilet (blokjes)
– 5 Jalapeno ringen
– 50g Cheddar Geraspt
– 150g Verstegen Loaded topping Mexican 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1119603)
– 25g Verstegen Kruidenmix voor Pulled Pork – Smokey Paprika 1500 g (Artikelnr. 027301)