Pastasalade met gerookte zalm

De pastasalade is eenvoudig op smaak te brengen door een olijfolie te mengen met de Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane. Deze mix bevat rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

  1. Snijd de bosui, paprika, olijven en zalm.
  2. Snijd croutons van het casino brood.
  3. Meng de olijfolie met de Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane en meng de helft door de pasta salade. Meng de croutons met de overige olie. Bak krokant in de oven (120 graden – 15 à 20 min).
  4. Meng de gekookte pasta met de zalm, bosui, paprika, kappertjes en olijven.
  5. Meng de olijfolie en Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane door de pasta.
  6. Plaats de salade op een bord en garneer met tomaat, croutons en rucola.
  7. Strooi Parmezaanse kaas over de pastasalade.

Ingrediënten

– 2 stuks bosui
– 1 rode paprika (gepoft)
– 1 gele paprika (gepoft)
– 25 g zwarte olijven
– 100 g gerookte zalm
– 1 snee tramezzini brood
– 1/2 dl olijfolie
– 200 g pasta (gekookt)
– 35 g kapperappeltjes
– 15 g rucola
– 1 tomaat
– Parmezaanse kaas (ter garnering)
– olijfolie
Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane