Patatje rendang

Met de currypasta voor rendang van Kumar's maak je heerlijke authentiek Indonesische stoofgerechten. Deze rendang is lichtpittig en je kunt er je eigen draai aan geven. Serveer de mayonaise bijvoorbeeld met zoetzure groenten zoals ingelegde komkommer of radijs.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd de runderriblappen in blokjes en bak aan.
  2. Voeg 500 gram Kumar’s Curry Paste for Rendang toe en bak kort mee.
  3. Voeg de kokosroom toe en laat stoven tot het vlees gaar is.
  4. Meng vervolgens de mayonaise met Kumar’s Curry Paste for Rendang naar smaak (15-20 %).
  5. Frituur de aardappel wedges, serveer met de rendang, mayonaise, atjar en seroendeng.

Ingrediënten

– 1,5 kg runderriblappen
– 2 dl kokosroom
– aardappel wedges of patat
– atjar
– seroendeng
– mayonaise
– 500 g Kumar’s Curry Paste for Rendang