Pepersteak variaties

Ook pepersteak kan in verschillende smaakopties gemaakt worden. Met dit basisrecept kun je in ieder geval vooruit met 4 verschillende opties. Welke van de 4 pepersteaks ga jij maken?

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Maak de runder bovenbil winkelklaar en portioneer tot steaks van circa 90 gram.
  2. Smeer de steaks in met de World Grill – Argentina Fire.
  3. Bestrooi de ingesmeerde steaks naar smaak met Peper Zwart Lampong (gestampt).
  4. Presenteer naar wens.

Voor Peperslotje: Snijd een envelopje in de steak en vul deze met kruiden roomkaas.

Voor een Casanova: Snijd een envelopje in de steak en vul deze naar smaak met Uiensnippers (gebakken), zongedroogde tomaat en roomkaas.

Voor een Zomersteak: Garneer de rand van de steak met Bieslookringen (gesneden).

Ingrediënten

– 1 kg runder bovenbil
– 90 g World Grill – Argentina Fire
Peper Zwart Lampong (gestampt)
– verse roomkaas
Uiensnippers (gebakken)
Bieslookringen (gesneden)
– zongedroogde tomaat
– kruiden roomkaas