Peruaanse mini rollade fuego

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de runder bovenbil in 4 gelijke stukken.
2. Snijd de 4 stukken runder bovenbil aan de bovenkant in en kruid deze aan de binnenkant met Spicemix del Mondo -Peru.
3. Vul de gekruide stukken runder bovenbil met gewassen spinazie, geraspte kaas en pijnboompitten.
4. Bind de gevulde stukken runder bovenbil op met Katoenkoord.
5. Marineer de mini rollades met World Grill – Fuego Peru
6. Schroei de Peruaanse mini rollades rondom dicht en gaar rustig door tot gewenste garing.

Ingrediënten

– 1kg Runder Bovenbil
– 100g Bladspinazie (vers)
– 200g Kaas (geraspt)
– 30g Pijnboompitten
– 100g Verstegen World Grill – Fuego Peru 2,5 LT (Artikelnr. 492902)
– 5g Verstegen Spicemix del Mondo – Peru 450 g (Artikelnr. 589474)
– Katoenkoord