Pulled wild zwijn

Dit is een heerlijke variatie op de 'gewone' pulled pork. Een pita broodje gevuld met pulled wild zwijn, met daarnaast een frisse salade van wortel, kool, komkommer en een yoghurtdressing.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Meng het zout met de Verstegen Middle East – Yedi Baharat en marineer hier de procureur mee.
  2. Laat de procureur 24 uur marineren in de koeling.
  3. Gaar 7-8 uur op 80-85 graden op de BBQ of oven.
  4. Meng de yoghurt met Verstegen Middle East – Lahtor.
  5. Maak de salade maken met de wortel komkommer en kool en meng dit met het yoghurtmengsel.
  6. Bak de pita af en pluk het vlees.
  7. Verdeel de ingrediënten over het pitabroodje.

Ingrediënten

– 10 pitabroodjes
– 1 kg wild zwijn nek
– 100 g kool
– 100 g wortel
– 100 g komkommer
– 100 g Turkse yoghurt
– 10 g zout
– 10 g Verstegen Middle East – Lahtor
– 30 g Verstegen Middle East – Yedi baharat