Quesadilla

Een vegetarische quesadilla met o.a. kdneybonen, jalapeño peper, cashewnoten en Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex. De Guilt Free Salsa Tex-Mex is een frisse helderrode Mexicaanse saus met een mooi pittig karakter. Serveer deze verrassende quesadilla met crème fraîche en koriander.

  • Bereidingstijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Leg een wrap in een droge koekenpan.
  2. Besmeer de helft met de Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex.
  3. Verdeel hier de mais, kidneybonen, jalapeño peper, bosui, tomaat, cashewnoten en cheddar over.
  4. Maal hier de Verstegen Spicemix del Mondo Guadalajara over.
  5. Verwarm de pan en vouw de wrap dubbel.
  6. Als de kaas begint te smelten de wrap omdraaien en afbakken.
  7. De quesadilla in parten snijden en serveren met crème fraîche en koriander.

Ingrediënten

– 4 wraps
– mais
– kidneybonen
– 3 ringen jalapeño peper
– 2 bosuien
– 1 tomaten concasse
– cashewnoten
– geraspte cheddar
– crème fraîche
– koriander
Verstegen Spicemix del Mondo Guadalajara
Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex