Ratatouille met roodbaars

De roodbaars is na het grillen bestrooid met de Spicemix del Mondo - Mediterrane. Deze mix bevat onder andere rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette en paprika in carré.
  2. Halveer de cherrytomaten, snijd de ui in 1/4 ringen en snijd de knoflook fijn.
  3. Meng met olijfolie.
  4. Bestrooi met Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane.
  5. Verspreid op een plaat en gaar op een plaat in de oven (180 graden – 20 à 25 min).
  6. Grill de roodbaars en bestrooi met de Verstegen Spicemix del Mondo – Chimmichurri.
  7. Plaats alles op een bord.

Ingrediënten

– 1/2 gele courgette
– 1/2 groene courgette
– 1/2 gele paprika
– 10 cherrytomaten
– 1 rode ui
– 2 tenen knoflook
– 4 roodbaars filets
– olijfolie
Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane
Verstegen Spicemix del Mondo – Chimichurri