Rib-eye medaillon - Verstegen Professional
  • Space
Space

Rib-eye medaillon

De Mediterrane keuken heeft een bijzondere combinatie van producten en smaken die heel goed samengaan en vooral op de BBQ tot hun recht komen. Deze rib-eye medaillons marineer je in de Spicemix del Mondo - La Spezia en de World Grill - Spanish Harbour. Omwikkel ze vervolgens met buikspek.

  • Moeilijkheidsgraad:
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Portioneer de rib-eye in medaillons van ongeveer 100 gram en bestrooi ze met de Spicemix del Mondo - La Spezia.

  2. Rol een plak buikspek om de medaillon en zet vast met het katoenkoord.

  3. Marineer de boven- en onderkant van de medaillon met de World Grill - Spanish Harbour.

Ingrediënten

- 1 kg rib-eye
- 100 g World Grill - Spanish Harbour
- 15 g Spicemix del Mondo - La Spezia
- 10 plakjes gerookt plat buikspek
- katoenkoord rood/wit