Roti

Verstegen Guilt Free Curry Ketchup - gebruikt als topping - bevat geen suikervervangers of zoetstoffen en is gemaakt van de allerbeste zongerijpte tomaten. Deze saus is bekroond tot 'Beste Introductie 2018' door Out-of-Home Shops!

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

  1. Blancheer de haricots verts en kook de kwarteleieren en de kriel.
  2. Pel de eieren en halveer, split de haricots verts en halveer de kriel.
  3. Maak de pulled chicken aan met de Verstegen Spice Oil – Curry Ginger en verwarm.
  4. Bak de roti platen in een koekenpan en verdeel de pulled chicken hierover.
  5. Maak het gerecht verder op met de haricots verts, kriel en kwarteleieren.
  6. Garneer de roti met de Verstegen Guilt Free Curry Ketchup.
  7. Bestrooi de hele roti met de Verstegen Spicemix del Mondo – Medina.

Ingrediënten

– 4 roti platen
– 400 g pulled chicken
– 200 g harticots verts
– 300 g kriel aardappels met schil
– 8 kwarteleieren
Verstegen Spice Oil – Curry Ginger
Verstegen Guilt Free Curry Ketchup
Verstegen Spicemix del Mondo – Medina