Spaanse burgers

De Spaanse burgers zijn erg lekker tussen een zacht bolletje met een plakje uitgebakken chorizo.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maal de licht aangevroren varkens- en rundersnippers door de grove plaat

2. Vermeng met de Fresh Paste Merguez en Kleurbehoudend Middel Vloeibaar.
3. Maal door de 3 mm plaat en vorm burgers van gewenst gewicht.
4. Bestrooi met de Spicemix del Mondo – Flamenco.

5. Bak of grill de Spaanse burger in de hete boter of olie mooi bruin en gaar.

Ingrediënten

– 50g Verstegen fresh paste merguez 3200 g emmer (Artikelnr. 442903)
– 500g Rundersnippers 80/20
– 500g Varkenssnippers (max 30 % vet)
– 20g Verstegen Kleurbehoudend Middel Vloeibaar 2,5 LT (Artikelnr. 113702)
– Verstegen Spicemix del Mondo – Flamenco 500 g (Artikelnr. 583074)