Spaanse rollade

Serveer de rollade met patatas bravas en een frisse salade.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de varkensfilet open zodat een plat stuk wordt verkregen.
2. Kruid de varkensfilet met de Mix voor Rollade en 10 gram Spicemix del Mondo – Piri Piri.
3. Verdeel de chorizo en de Parmezaanse kaas over de varkensfilet.
4. Rol de varkensfilet op en knoop tot rollade.
5. Bestrooi de rollade met de overige 15 gram Spicemix del Mondo – Piri Piri.
6. Bak de rollade aan en gaar het verder in een voorverwarmde oven van 160 graden tot een kerntemperatuur van 65 graden.

Ingrediënten

– 1kg Varkensfilet (gevliesd)
– Verstegen mix voor rollade met zout 1500 g kuipje (Artikelnr: 056401)
– 100g Chorizo (dun gesneden)
– 100g Parmezaanse kaas (schilfers)
– 25g Verstegen Pure Spicemix del mondo Piri Piri 600 g pot (Artikelnr. 525574)
– Katoenkoord