Spareribs - Verstegen Professional
  • Space
Space

Spareribs

Lekker met gepofte zoete aardappel en maiskolf van de BBQ.

  • Aantal porties: 4porties
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Kruid de spareribs met de kruidenmix Pulled Pork - Chili, vacumeer de spareribs en laat 12 uur marineren.
2. Gaar de spareribs sous-vide op 80 graden gedurende 4 uur.
3. Laat de spareribs terug koelen en marineer met Marinade voor Spareribs of Verstegen saus voor Oosterse Spareribs.

Ingrediënten

- 2kg Spareribs
- 60g Verstegen Kruidenmix voor Pulled Pork - Chili 1500 g (Artikelnr. 027201)
- 300g Verstegen saus oosterse sparerib 2700 g emmer (Artikelnr. 477002)
- 300g Verstegen marinade voor sparerib 2,5 LT kan (Artikelnr. 131702)