Stamppot van romanesco

Romanesco, ookwel fractoli of groene torentjesbloemkool, lijkt veel op bloemkool en heeft een geelgroene kleur. In deze stamppot is de aardappelpuree vermengd met de Verstegen Spicemix del Mondo La spezia. De venkel en sinaasappel saucijsketting maakt het gerecht helemaal af.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Gaar de romanesco en koel deze terug.
  2. Vermeng de aardappelpuree met de Verstegen Spicemix del Mondo La spezia.
  3. Bak de spekblokjes uit en gaar de venkel & sinaasappel saucijsketting.
  4. Vermeng de spekblokjes, room, romanesco en aardappelpuree met elkaar.
  5. Serveer de venkel & sinaasappel saucijsketting op de stamppot.

Bereidingsadvies
Warm de stamppot van romanesco met venkel & sinaasappel worst rustig op in de pan of oven.

Serveertip
Serveer de stamppot van romanesco met venkel & sinaasappel worst ook eens met Verstegen Jus kant-en-klaar (art.nr. 412102).

Ingrediënten

– 500 g aardappelpuree
– 300 g romanesco
– 100 g spekblokjes
– 100 g room
– 300 g venkel & sinaasappel saucijsketting
– 20 g Verstegen Spicemix del Mondo la Spezia Pure 582781