Tandoori keema frites

Geef het gehakt voor de loaded fries een Aziatische twist met de Curry Paste for Tandoori. De combinatie van yoghurt met talloze specerijen en verse ingrediënten geeft het gehakt een milde en volle smaak.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de paprika’s en tomaat in fijne blokjes en de lente ui in ringetjes.
2. Meng het gehakt met Curry Paste for Tandoori en tomatenpuree. Bak dit gedurende 6-7 minuten in de pan.
3. Voeg de groenten toe en gaar nog 3 minuten.
4. Bereid de frites.
5. Serveer de Tandoori Keema op de frites en serveer daarbij naar keuze tomatensaus of yoghurt-knoflooksaus.
6. Garneer met rode chiliringen

Ingrediënten

– 500 g Gehakt (rund of lam)
– 1 el Curry Paste for Tandoori
– 50 g Tomatenpuree
– 1/2 Rode paprika
– 1/2 Gele paprika
– 1/2 Tomaat
– 1/2 Lente ui
– Frites
– Rode chilipeper, ter garnering
– Saus naar keuze