Thaise groene curry op traditionele wijze. De curry is gevuld met kip, maar dit recept biedt ook een vegan optie. Heerlijk met de Kumar's Curry Sauce - Green Curry.
Voeg de Kumar's Curry Sauce - Green Curry toe en breng zachtjes aan de kook.
Voeg de kipblokjes en mini aubergine toe, roer goed door en kook zachtjes voor 3 minuten met de deksel op de pan.
Voeg de Thaise auberginepartjes toe, roer goed door en laat de curry nog 1 á 2 minuten zachtjes koken.
Voeg enkele horapa blaadjes of verse koriander toe ter garnering.
Bereidingswijze voor vegan curry:
Verhit de kokosroom in de pan en laat kort opkoken.
Voeg de Kumar's Curry Sauce - Green Curry toe en breng zachtjes aan de kook.
Voeg de paksoi en babymais toe, roer goed door en kook zachtjes voor 2 minuten met de deksel op de pan.
Voeg de enoki champignons toe, roer goed door en laat de curry nog 1 minuut zachtjes koken.
Voeg als laatste de rode paprika toe.
Voeg enkele horapa blaadjes of verse koriander toe ter garnering.
Ingrediënten
Voor de curry met kip:
- 100 g Kumar's Curry Sauce - Green Curry
- 100 g kippendijenvlees, in blokjes
- 25 g Thaise mini aubergines
- 50 g Thaise aubergine, in partjes
- 25 g enoki champignons
- 25 g kokosroom
- horapa blad (Thaise basilicum)
- verse koriander
Voor de vegan curry:
- 100 g Kumar's Curry Sauce - Green Curry
- 50 g paksoi, in reepjes
- 50 g babymais
- 25 g enoki champignons
- 50 g rode paprika, in reepjes
- 25 g kokosroom
- horapa blad (Thaise basilicum)
- verse koriander