Traditionele Kumar's Green Curry

Lekker met gekookte rijst of gewokte noedels. Vervang de kippendijen door tofu voor een vegetarische variant.

  • Aantal Personen: 3
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Halveer de mini mais door de lengte en snijd de paksoi.
2. Bak de kippendijen goudbruin in de zonnebloemolie.
3. Voeg de groenten toe en bak kort mee.
4. Voeg de Kumar’s Specerijen pasta Green Curry toe, roer goed door en bak dit kort mee.
5. Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel aan de kook en laat 2 tot 3 minuten zachtjes koken.

Ingrediënten

– 350g Kippendij z/b/z/v
– 150g Mini Mais
– 150g Paksoi
– 50g Doperwten
– 165g Kumar’s Specerijenpasta Green Curry 500 g Pot (Artikelnr. 1088426)
– 150g Kokosmelk
– 20ml Zonnebloemolie