Veluwse Wildstoof

Vervang de champignons in het najaar eens door diverse bospaddenstoelen.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de winterpeen in blokjes en het ontbijtspek in reepjes.
2. Meng de Binding DS, Sous Videmix Bruin en de Kruidenmix voor Wild.
3. Voeg de groente, spek en Grand Veneursaus toe en meng alles grondig door.
4. Vul de vacuumkookzakken met de Veluwse Wildstoof en gaar op 84 graden voor 4 uur.

Ingrediënten

– 1kg Poulet (wild)
– 300g Champignons (partjes)
– 400g Winterpeen
– 200g Zilveruitjes (pot)
– 200g Ontbijtspek (plakken)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1l Verstegen Grand Veneur Saus 2700 g (Artikelnr. 450402)
– 2 Vacuumkookzak
– 8g Verstegen Kruidenmix voor Wild 750 g pot mz (Artikelnr. 059574)
– 20g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)