Zomerse stamppot

Een zomerstamppot met cajun kruiden en boordevol groenten. Eenvoudig om te maken met dit recept.

  • Aantal Personen: 2
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Schil de zoete aardappels en kook gaar. Wrijf de gare zoete aardappels door een zeef en voeg de roomboter toe voor een smeuïge puree.
  2. Snipper de ui, snijd de paprika in brunoise en snijd de olijven in ringen.
  3. Meng de zoete aardappelpuree met de ui, paprika, olijven en de rucola.
  4. Breng de stamppot op smaak met de Cajun Blend.
  5. Schep de stamppot op borden, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met pijnboompitten.

Serveertip:
Serveer de stamppot met roergebakken gamba’s.

Ingrediënten

– 1 kg zoete aardappel
– 70 g roomboter
– 150 g rucola
– 200 g groene paprika
– 100 g rode ui
– 100 g zwarte olijven
– 30 g Cajun Blend
– 50 g geitenkaas
– 30 g pijnboompitten