Zuid-Afrikaanse lamsbout rollade

Serveer de lamsbout rollade met Pulled Pork sauce (art.nr. 027410)

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Ontbeen de lamsbout en snijd open tot een plat stuk.
2. Bestrooi de binnenzijde met de helft van de Spicemix del Mondo – Kaapse Kruiden.
3. Knoop de lamsbout tot rollade en bestrooi met de overige Spicemix del Mondo – Kaapse Kruiden
4. Bak de rollade aan in een koekenpan en gaar verder in een voorverwarmde oven van 160 graden tot een kerntemperatuur van 50 graden.
5. Laat de lamsbout rollade nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie alvorens te snijden.

Ingrediënten

– 1kg Lamsbout
– 25g Verstegen Pure Spicemix del Mondo Kaapse Kruiden 270 g Jar (Artikelnr. 582581)
– Katoenkoord